Managementul resurselor umane

Incarcat la data: 10 Ianuarie 2014

Autor: Sima Cristina

Pret: 50 credite

Numar pagini: 16

Tip fisier: zip

Marime fisier: 21 kb

“Lumea afacerilor se afla intr-un proces de continua schimbare”. Aceasta fraza a dominat si domina economia ultimilor decenii.

Organizatiile isi intocmesc planuri strategice, incearca sa prevada schimbarea si se adapteaza din mers unui mediu in perpetua transformare, unor piete care isi largesc granitele sau unor cerinte mereu sporite ale consumatorilor. Mai mult, mai bine, mai repede.

Resursele umane, la randul lor, trebuie sa fie cele potrivite...la locurile potrivite...cu abilitatile potrivite...la timpul potrivit. Angajatii nu se mai impart in muncitori si sefi, ci in lideri oficiali, top manageri, manageri de compartimente, supervizori, coordonatori de proiecte, consultanti etc.

Este cautat cu orice pret succesul in afaceri, iar asupra angajatilor actioneaza o presiune imensa - cea care ii face responsabili de maximizarea rezultatului afacerii.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Managementul resurselor umane". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: AFACERIMANAGEMENTREFERATEMANAGERreferat managementManagementul resurselor umane
Jacheta usoara verde oliv inchis Jacheta usoara verde oliv inchis Descriere produs:Tip: jachetaCuloare: verde oliv inchisMaterial: usorDetalii: margini...
Jacheta usoara violet inchis Jacheta usoara violet inchis Descriere produs:Tip: jachetaCuloare: violet inchisMaterial: usorDetalii: margini...
Camasa alba in dungi Camasa alba in dungi Descriere produs:- camasa alba cu dungi albastre- imprimeu text pe partea din spate- guler...