Managementul serviciilor publice

Incarcat la data: 04 Februarie 2012

Autor: Dinescu Mihaela

Pret: Gratuit

Numar pagini: 6

Tip fisier: zip

Marime fisier: 15541 kb

Aparatul de lucru al Guvernului asigura realizarea serviciilor publice aflate la dispozitia sa, respectiv servicii cu caracter administrativ, derivate din conducerea generala exercitata asupra administratiei publice. Structura aparatului  de lucru al Guvernului este urmatoarea:


•    Secretariatul General al Guvernului

•   Departamentele aparatului de lucru al Guvernului ( Departamentul pentru relatia cu Parlamentul, Departamentul pentru relatii Interetnice, Departamentul pentru afaceri Europene, Departamentul de control al Guvernului)


Secretariatul General al Guvernului are atributiuni in armonizarea proiectelor de acte normative, urmarirea realizarii programelor de guvernare, derularea relatiilor cu Parlamentul si minsterele, controlul indeplinirii de catre organele de specialitate ale administratiei publice centrale a masurilor stabilite de Guvern, elaborarea bugetului anual si a programelor de investitii etc.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Managementul serviciilor publice". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MANAGEMENTGUVERNservicii publice
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...