Managementul sistemului informational

Incarcat la data: 03 Februarie 2012

Autor: florin

Pret: Gratuit

Numar pagini: 9

Tip fisier: zip

Marime fisier: 22976 kb

1. Descrierea succinta a intreprinderii

In intreprinderea de productie „Echipamente mecanice si piese de schimb pentru instalatii de foraj si extractie petroliere EURO-Ploiesti” se executa pompe de extractie, prajini de foraj, schele metalice etc. pentru instalatiile de foraj si extractie din domeniul petrolier.

 


Intreprinderea este relativ noua, avand o experienta de 5 ani in domeniu. inca de la inceput, a abordat cu curaj fabricatia instalatiilor mecanice care constituie obiectul sau de activitate, reusind sa faca o buna impresie pe piata interna. in perspectiva, se prevede largirea gamei de productie cu alte categorii de instalatii din acelasi domeniu, eventual pentru forajul de mare adancime, cu debuseuri spre export.

 


Pe termen scurt, conducerea intreprinderii si-a propus sa  imbunatateasca calitatea productiei, respectand cu strictete normele de calitate si standardele in domeniu. In acest scop, s-a infiintat de curand compartimentul „Control de calitate” - a se vedea organigrama intreprinderii.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Managementul sistemului informational". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MANAGEMENTPRODUCTIEIntreprindere
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan