Manager si lider

Incarcat la data: 26 Martie 2012

Autor: Monica

Pret: Gratuit

Numar pagini: 5

Tip fisier: rar

Marime fisier: 13001 kb

In sistemul de management participa doua parti, una din care este managerul si cealalta -  subordonatii lui - colectiv de munca, ansamblu de personalitati.

Daca din partea subordonatilor se asteapta efectuarea prevederilor instructiunilor, ordinilor samd. Lucrul trebuie sa fie facut calificativ, calitativ si la timp. Dar cine determina calitatea, calificarea, termenii lucrului ? Cine da si formuleaza aceste instructiuni, emite ordine ? Este o personalitate in cadrul colectivului, care raspunde pentru rezultatele obtinute de colectiv si care se numeste Managerul.

Managerul este o persoana, care detine un post managerial intr-o organizatie, activiteaza  in limitele capitalului disponibil (capital statutar, actionar, imprumutat, dobandit) si influenteaza in mod direct actiunile si comportamentul subordonatilor sai cu scopul obtinerea rezultatelor dorite (stabilite, planificate).
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Manager si lider". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MANAGEMENTreferat managementmanager si lider
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...