Manageri si stiluri managerisle

Incarcat la data: 13 Martie 2010

Autor: bolocan aura

Pret: 50 credite

Numar pagini: 11

Tip fisier: zip

Marime fisier: 21 kb

5 (1 review)

Managementul este o activitate complexa  ce are ca scop eficientizarea eforturilor oamenilor in procesul muncii, prin urmare managerul (cadru de conducere) reprezinta acea persoana care ocupa functia de conducere intr-o organizatie socio-economica. Managerul este cel care transforma  sarcinile in actiuni concrete pentru  eficientizarea  resurselor si cresterea  profitului,  pentru mobilizarea si motivarea  salariatilor in procesul munci.


De-a lungul timpului s-au facut confuzii intre manager si omul de afaceri sau manageri si administrator,  aceste functii sunt  diferite  desi au aceeasi sarcina de a realiza actiuni la standardele propuse. Managerul considera profitul un simplu etalon,  pe cand omul de afaceri se implica si personal,  obiectivul fiind obtinerea profitului. Iar confuzia dintre administrator si manager  poate fi inlaturata prin clarificarea sarcinilor acestora,  administratorului are sarcina de a ordona lucrul cu hartiile si supravegherea activitati prin intermediul sistemelor iar managerul deleaga  oameni pentru a rezolva orice problema aparuta.


Sunt manageri care isi dau toata silinta pentru a conduce cat mai bine si  nu reusesc, dar sunt si manageri care sunt mai putin interesati si reusesc sa obtina rezultate bune  de aceea se spune ca trebuie sa ai si o inzestrare naturala pentru a fi un bun manager.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Manageri si stiluri managerisle". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MANAGEMENTMANAGERproces managerial
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan