Plan de afaceri scoala de dans

Incarcat la data: 14 Mai 2013

Autor: Haloiu Simona

Pret: 80 credite

Numar pagini: 12

Tip fisier: zip

Marime fisier: 33 kb

5 (1 review)

Acest plan de afaceri s-a elaborat pentru a analiza si pentru a evalua viabilitatea unei idei de afacere. Idea de afacere se refera la deschiderea unei scoli de dans in Timisoara. Datorita activitatilor zilnice obositoare si stresante, tot mai multa lume simte nevoie de relaxare.

Cel mai bun si eficient mod de relaxare este dansul. Pe langa faptul ca ajuta la relaxare, dansul ajuta la destresare, la imbunatatirea cunostintelor de dans, la arderea caloriilor si la tonifierea muschiilor.
   
Serviciile puse la dispozitie de noua scoala de dans sunt de o calitate exceptionala, acestea fiind asigurate de persoane cu o calificare inalta in tainele dansului cu o vasta experienta in domeniu.
   
Scoala de dans va fi infiintata in colaborare de doua asociate, va fi condusa de ambele initiatoarele, una din ele avand experienta in tainele dansului si in predarea lor. Cursurile de dans vor fi tinute de una dintre intreprinzatoare impreuna cu un alt profesor de dans calificat angajat la scoala de dans.
   

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Plan de afaceri scoala de dans". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: AFACERIREFERATEreferat managementPlan de afaceriscoala de danscurs de dans
Jacheta usoara verde oliv inchis Jacheta usoara verde oliv inchis Descriere produs:Tip: jachetaCuloare: verde oliv inchisMaterial: usorDetalii: margini...
Jacheta usoara violet inchis Jacheta usoara violet inchis Descriere produs:Tip: jachetaCuloare: violet inchisMaterial: usorDetalii: margini...
Camasa alba in dungi Camasa alba in dungi Descriere produs:- camasa alba cu dungi albastre- imprimeu text pe partea din spate- guler...