Plan de afaceri

Incarcat la data: 23 Ianuarie 2012

Autor: bubulina creatza

Pret: 50 credite

Numar pagini: 12

Tip fisier: zip

Marime fisier: 18455 kb

Plan de afaceri – produse de panificatie

Capitolul I - Definirea obiectivului, a coordonatelor juridice si comerciale ale afacerii

1. Domeniul de activitate al afacerii propuse


          

S.C. MALVINA S.R.L., cu un capital subscris de 10.000.000 lei a fost infiintata in 5 aprilie 1999 si este inmatriculata in Registrul Comertului cu numarul R 11500871. Firma are sediul in Brasov strada Unirii numarul 5 si este proprietatea a 2 asociati, fiecare detinand 50% din partile sociale.
         

Firma are ca obiect principal de activitatea obtinerea de produse de panificatie si vanzarea acestora prin intermediul magazinelor proprii. in primul an de functionare, brutaria a avut urmatoarele rezultate financiare: o cifra de afaceri medie de 15.000.000 lei lunar, o rata a profitului brut lunar de 15%, rata lichiditatii este foarte buna. Firma a contractat un credit comercial pe termen scurt care a fost integral rambursat in anul 2001, iar in prezent nu are nici un credit in derulare.
       

Pentru a reinvesti profitul acumulat in acesti 3 ani de activitate, intentionam sa dezvoltam activitatea firmei in domeniul obtinerii de produse de panificatie.
        

Ne propunem – in prima etapa – sa obtinem un contract care sa presupuna aprovizionarea cu paine si alte produse de panificatie a taberelor din Sinaia, Predeal si Busteni. in a doua etapa intentionam sa extindem activitatea productiva in domeniul realizarii produselor de patiserie.
       

Consideram ca aceasta afacere are reale sanse de reusita deoarece exista o cerere in crestere pentru produsele pe care le vom oferi, pozitia geografica asigura o baza larga de aprovizionare cu materii prime si exista posibilitati de desfacere ridicate datorita retelei relativ limitate de asemenea produse in zona.  

2. Obiective

Ne propunem ca dupa obtinerea acestui contract:
-    Sa marim productia de paine pentru a satisface necesarul dorit
-    Sa ne cream o clientela stabila
-    Sa atingem un grad de utilizare a capacitatii de productie de 75%
-    Sa realizam o cifra de afaceri lunara de circa 100.000.000 lei si un profit brut de 35.000.000 lei
  incepand din al doilea an al realizarii contractului ne propunem:
-    Sa largim volumul activitatii ajungand la un grad de utilizare a capacitatii de productie de 95%
-    Sa atingem o cifra de afaceri de circa 132.000.000 lei si un profit brut de 41.000.000 lei pe luna.
    

In a doua etapa a proiectului, incepand cu al treilea an, ne propunem extinderea afacerii, prin infiintarea unei patiserii in incita taberei Predeal. Aceasta etapa urmeaza a fi analizata in functie de volumul acumularilor realizate in prima etapa.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Plan de afaceri". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: AFACERIPlan de afaceriproduse de panificatie
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan