Referat Evaluarea valorilor mobiliare

Incarcat la data: 06 Ianuarie 2010

Autor: micu anamaria

Pret: 80 credite

Numar pagini: 12

Tip fisier: zip

Marime fisier: 36 kb

Pentru un investitor pe piata financiara este necesar sa cunoasca valoarea la un moment dat a titlurilor, precum si evolutia viitoare a acestora. Valoarea intrinseca a titlurilor se determina pe baza analizei fundamentale (financiare) care cuprinde un set de indicatori economico-financiari semnificativi. Previziuni privind evolutia cursului se obtin prin analiza tehnica, utila investitorilor pentru a detecta punctele optime de cumparare sau vanzare a titlurilor.

In esenta: analiza fundamentala indica ceea ce ar trebui sa se intample pe piata: pretul determinat pe baza informatiei strict economice; analiza tehnica arata ceea ce se intampla, de fapt in piata: pretul influentat atat de informatia economica cat si de cea non-economica cum ar fi factorii psihologici, politici, etc.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Referat Evaluarea valorilor mobiliare". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MANAGEMENTEVALUAREPiata financiaraburse de valori