Referat Plan de afaceri SC Tricotaje Group SRL

Incarcat la data: 27 Decembrie 2009

Autor: Doncik

Pret: 50 credite

Numar pagini: 18

Tip fisier: zip

Marime fisier: 26 kb

Planul de afaceri constituie un instrument indispensabil intreprinzatorilor ce construiesc o afacere sau cauta parteneri, managerilor ce propun proiecte noi, altor persoane sau institutii de finantare, institutilor ce gestioneaza fonduri pentru proiecte de, investitii si gestionarilor de proiecte.

Pornind de la definitia prezentata mai sus, SC TRICOTAJE GROUP SRL Bistrita si-a propus  continuarea si dezvoltarea afacerii de confectii tricotaje prin constituirea unui sediu propriu al sectiei de tricotaje, sediu care sa fie constituit atat din surse proprii dar si printr-un imprumut bancar cu dobanda avantajoasa din bugetul asiguratilor pentru somaj.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Referat Plan de afaceri SC Tricotaje Group SRL". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: Plan de afaceriadministrare afaceriProiecte de Cercetare
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan