REFERATE MANAGEMENT: ORGANIZATIA PERFORMANTA

Incarcat la data: 20 Septembrie 2009

Autor: sashaip

Pret: 50 credite

In fiecare zi, la nivel mondial, se nasc zeci de mii de afaceri, dar concurenta acerba ii filtreaza si selecteaza pe cei mai puternici si mai inventivi. Eficienta in afaceri impune stapanirea unui sistem complex de cunostinte teoretice, pe care managerul le aplica in functie de capacitatea lui inovativa. Bunurile cele mai de pret in asigurarea succesului unei afaceri sunt cunostintele temeinic insusite si capacitatea de inovatie si adaptare la nou.

O firma trebuie realizata atat in beneficiul intreprinzatorului cat si al beneficiarului. Conceptia umanista trebuie sa prevaleze in afaceri in fata celei ce urmareste castigul cu orice pret.

Sunt numeroase exemplele care ne permit sa afirmam ca in viata economica au patruns multe elemente lipsite nu numai de fondul perceptiv al profesiei, dar si de conduita morala necesara unei activitati axata pe interesele umane generale. in competitie cu onestitatea si profesionalismul "intrusii" vor esua.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "REFERATE MANAGEMENT: ORGANIZATIA PERFORMANTA". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...