Relatii reciproc avantajoase cu furnizorii

Incarcat la data: 10 Martie 2010

Autor: Netea Cristina

Pret: 50 credite

Numar pagini: 6

Tip fisier: zip

Marime fisier: 19 kb

Calitatea produselor reprezinta o suma de functiuni, caracteristici si proprietati utile, care fac ca produsul sa satisfaca o nevoie sociala. De calitatea  produselor raspund toate departamentele specializate si activitatile tehnico-economice ale intreprinderii.  incepand de la prognoza, proiectare, planificare, aprovizionare,  productie, control, inspectii, analize, marketing, vanzari, "service", toate se integreaza unitar in "spirala calitatii" conceputa de Joseph M. Juran.


Calitatea totala a produselor in opinia lui J. Kẻlada, reprezinta satisfacerea nevoilor clientilor in ceea ce priveste calitatea produselor sau serviciilor (Q), livrarea in volumul cerut (V), la momentul (T) si la locul dorite (L), la un cost cat mai mic (C), in conditiile unor relatii agreabile si eficiente cu acestia (R) si a unui sistem administrativ fara erori (A), incepand cu elaborarea comenzii si pana la plata facturii. Calitatea totala este asadar, o notiune mult mai larga decat calitatea produsului sau serviciului si se refera la satisfacerea nevoilor clientului extern.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Relatii reciproc avantajoase cu furnizorii". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: istorie relatii internationale