Spider Project prezentare

Incarcat la data: 16 Septembrie 2010

Autor: CALATAN ANDREEA

Pret: 50 credite

Numar pagini: 4

Tip fisier: zip

Marime fisier: 371 kb

Din 1992, cand a fost dezvoltat, Spider Project Professional a fost utilizat pentru toate marile proiecte investitionale din Rusia si de peste granita.

Proiecte cum sunt Construirea Satului Olimpic pentru prima editie a Jocurilor Olimpice ale Tineretului, construirea retelei de conducte catre Marea Caspica, construirea retelei de conducte de gaze Yamal-Europa de est sau managementul diverselor programe de aparare, sunt cateva dintre exemplele utilizarii acestui program.

Spider Project castiga competitia cu celelalte sisteme de PM, datorita functionalitatilor largi si a solutiilor mai bune pe care le ofera. Multe functii de management si moduri de abordare a problemelor realizate de Spider Project nu se regasesc la celelalte sisteme.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Spider Project prezentare". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MANAGEMENTREFERATEPREZENTARE