Alegere unei oferte de PC

Incarcat la data: 26 Mai 2010

Autor: Manciu Corina

Pret: 50 credite

Numar pagini: 7

Tip fisier: zip

Marime fisier: 20 kb

In primul rand putem observa ca doar placa din Oferta 1 si cea din Oferta 2 au slot video integrat, ceea ce ne poate permite sa nu mai cumparam o placa video. Dar prima placa are un slot video mult mai bun(NVIDIA GeForce 6150) decat a doua datorita faptului ca cea de-a doua prezinta doar un accelerator grafic (Intel Graphics Media Accelerator 3100).

Referitor la sunet, se poate observa ca toate cele 3 placi prezinta slot audio integrat, mai exact o iesire pt 7 canale: HDA 7.1 Dolby Digital. Atat prima placa cat si a treia placa au integrate si o placa de retea 10/100 pentru conexiune la internet sau in LAN.


Atat placa 1 cat si placa 3 prezinta cate 4 sloturi pentru memoriile RAM, sporind astfel capacitatea de memorie RAM acceptata.Placa 2 prezinta insa doar 2 sloturi pentru memoriile RAM. Placile 1 si 3 prezinta un slot PCI express x16 pe cand placa 2 are slot PCI express x1 care este inferior celui x16. Deci luand in considerare cele de mai sus, as alege placa de baza din oferta 1 pentru o mai buna performanta.

Procesorul
Toate cele 3 procesoare se bazeaza pe tehnologia dual core.Cel din Oferta 1 este un produs AMD, destinat mai mult jocurilor iar cele din Oferta 2 si Oferta 3 sunt produse INTEL, destine mai mult performantei. Cea mai mare frecventa o prezinta cel de-al treilea processor avand 2200Mhz, urmat de primul cu 2100Mhz si de al doilea cu 1800Mhz. Frecventa este foarte importanta deoarece ea practic semnifica viteza procesorului propriu-zis. Deci cu cat e mai mare , cu atat e mai bine, chiar daca in unele cazuri s-a dovedit ca o frecventa ridicata nu sporeste performantele unui processor. Exista si o a doua caracteristica a procesorului, numita FSB (Front Side Bus). FSB reprezinta viteza maxima la care procesorul poate comunica cu memoria si cu alte componente ale sistemului. Al doilea si al treilea processor prezinta un FSB destul de bun, adica 800Mhz, pe cand la primul model aceasta specificatie nu este precizata. Deci, dintre cele 3 procesoare cea mai buna alegere poate fi considerat cel de-al treilea, adica Intel Core 2 Duo E4500 datorita freceventei ridicate si front side bus-ului bun.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Alegere unei oferte de PC". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MARKETINGALEGEREoferta pc
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan