Analiza pietei iaurturilor

Incarcat la data: 30 August 2011

Autor: Marius

Pret: 50 credite

Numar pagini: 11

Tip fisier: zip

Marime fisier: 42009 kb

Iaurtul este un produs cu traditie in consumul autohton. Totusi, oferta tot mai bogata a companiilor importatoare si producatoare formeaza noi obiceiuri de consum, lucru facilitate de interesul mare al consumatorului roman pentru produse noi. Un bun exemplu este iaurtul de fructe, care a devenit un segment puternic, desi traditional in Romania se consuma iaurt simplu.


Industria de producere a iaurturilor constituie unul dintre domeniile performante de activitate din Romania in ultimii ani atragand un volum apreciabil de investitii si reusind sa ajunga la nivelul companiilor din Comunitatea Europeana.


In acest proiect vom studia in special iaurtul “Activia”, un iaurt produs de firma Danone Romania, care produce o gama foarte variata de iaurturi. Noul tip de iaurt este un produs deosebit de bun, capabil sa surclaseze  marcile concurente si sa ajunga in topul preferintelor consumatorilor.


Printre calitatile sale se numara:
- Existenta unei game foarte variate de “Activia”:
Activia cu germeni de grau
Activia cu miere si propolis
Activia nature
Activia-Musli
Activia-Musli si piersici
- o formula noua, imbunatatita cu Bifidus Essensis, un ferment natural exclusive selectionat de Danone.
- un ambalaj nou, capabil sa atraga privirile consumatorilor.
  
Pentru ca acest produs sa ajunga in topul preferintelor consumatorilor e nevoiede o cercetare riguroasa a pietei. Firma isi propune, in acest sens, prin “Activia” sa ofere consumatorilor bunuri de cea mai buna calitate si cu un plus de sanatate.

Isi mai propune si atragerea si mentinerea unei clientele stabile si realizarea unui profit si a unei cifre de afaceri mari precum si devenirea in scurt timp, liderul absolute pe piata iaurturilor.

 


 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Analiza pietei iaurturilor". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PIATAANALIZAIAURT
Comentarii

nu pot sa downloadez referatul, e bun...ngueeee

Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...