Bayele marketingului

Incarcat la data: 03 Martie 2010

Autor: Mihaela

Pret: 50 credite

Numar pagini: 204

Tip fisier: zip

Marime fisier: 541 kb

Actuala lucrare reprezinta o introducere cuprinzatoare in teoria generala a marketingului, care isi propune sa ofere, in primul rand studentilor din Universitate, ce se pregatesc sa devina specialisti in alte domenii decat cel economic, mai ales in: drept, jurnalism, comunicari si relatiii publice, sociologie, filosofie, psihologie, asistenta sociala, birotica, etc. cunostintele necesare pentru intelegerea rolului marketingului in societatea moderna, in vederea utilizarii in viitor in activitatea lor practica.


De asemenea, lucrarea se adreseaza, prin continutul de idei teoretice si al utilitatii practice, tuturor celor care doresc sa-si imbogateasca cunostintele in acest domeniu nou, modern si actual, deoarece scopul ei il constituie explicarea conceptelor, metodelor si tehnicilor de marketing, precum si a manierei in care se pot aplica in orice tip de organizatie, care pentru a supravietui si a se dezvolta trebuie sa se adapteze la mediul ce se schimba cu mare rapiditate.


in demersul nostru, alaturi de literatura de specialitate romaneasca si straina, un rol important l-a avut experienta personala obtinuta in ultimul deceniu din activitatea didactica cu studentii din Universitatea Bucuresti, unde am avut sansa de a sustine primul curs de Marketing din aceasta prestigioasa institutie de invatamint superior romanesc.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Bayele marketingului". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSMARKETING
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...