Bazele marketingului - Piata intreprinderii

Incarcat la data: 25 Martie 2010

Autor: dana andreea

Pret: 50 credite

Numar pagini: 15

Tip fisier: zip

Marime fisier: 34 kb

Intreprinderea
- obiectiv: mentinerea / imbunatatirea pozitiei pe piata  detinuta la un moment dat.
- necesita:   precizarea raporturilor in care intreprinderea si produsele sale se afla cu ceilalti participanti la activitatea de piata.


Intr-o abordare de marketing a pietei:
- abordarea practica a pietei;
- cunostintele despre piata sa fie operante, sa serveasca unor actiuni practice;
- activitatea economica raportata la piata sa capete sens si substanta.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Bazele marketingului - Piata intreprinderii". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PIATAMARKETINGIntreprindere
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...