Calitatea - indicator global al activitatilor biblioteconomice

Incarcat la data: 13 Aprilie 2010

Autor: mada mda

Pret: Gratuit

Numar pagini: 4

Tip fisier: zip

Marime fisier: 24 kb

Conform DEX, calitatea reprezinta"...totalitatea insusirilor si laturilor esentiale in virtutea carora un lucru este ceea ce este, deosebindu-se de celelalte lucruri..." in scopul de a se realiza "diferenta de valoare..." intre acestea.


Daca in definitia generala a calitatii propusa de DEX se introduce notiunea "activitate" in locul termenului "lucru" se obtine definitia calitatii unei activitati. Conform acestei definitii "calitatea reprezinta totalitatea proprietatilor unei activitati, masura in care aceasta satisface necesitatile societatii a gradului de utilitate si eficienta pe care il asigura".


De fapt, in identificarea si caracterizarea calitatii activitatilor biblioteconomice se poate considera ca aceasta definitie a calitatii unei activitati poate sa constituie un punct de pornire.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Calitatea - indicator global al activitatilor biblioteconomice". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MARKETINGCALITATE
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...