Cel mai vestit vanzator din lume

Incarcat la data: 10 Mai 2013

Autor: Gidinceanu Larisa

Pret: Gratuit

Numar pagini: 4

Tip fisier: zip

Marime fisier: 24 kb

Cel mai vestit vanzator din lume de Og Mandino este una dintre cele mai citite carti motivationale pentru vanzari din lume.

Cartea este povestea unui secret bine pastrat care ajunge in mana unui om bun si ambitios, care isi doreste sa devina cel mai vestit vanzator din lume.

Secretul sta intr-o cutie cu 10 papirusuri, fiecare continand un secret de viata. Citind si aplicand comandamentele celor 10 papirusuri, orice om poate devini cel mai vestit vanzator din lume: poate acumula bogatii fara numar si poate trai fericit si impacat cu sine. 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Cel mai vestit vanzator din lume". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...