Cercetare de marketing - masini de spalat

Incarcat la data: 01 Iunie 2010

Autor: Gigi Munteanu

Pret: 80 credite

Numar pagini: 19

Tip fisier: zip

Marime fisier: 27 kb

Scopul cercetarii directe selective efectuate il reprezinta: -studierea intentiilor de cumparare pentru masini de spalat de pe piata orasului Bucuresti.

2.  Stabilirea obiectivelor cercetarii
1.Gradul de acoperire a intentiilor de cumparare pentru masini de spalat    
( materializarea lor in cumparari efective).
2.Repartitia intentiilor de cumparare pentru masini de spalat in functie de venituri.
3.Repartitia intentiilor de cumparare in functie de marcile de masini de spalat existente pe piata bucuresteana, pe un interval de 3 luni.

4.Repartitia intentiilor de cumparare pentru masini de spalat in functie de numarul de membrii ai familiei.
5.Repartitia intentiilor de cumparare pentru masini de spalat in functie de diversele caracteristici ale acestora: capacitatea de spala (Kg.), numarul de programe, viteza de centrifugare (rot/min), timp maxim de programare (min),  consumul de apa la spalare (l), consumul de energie electrica (KW/h) etc.
6.Repartitia intentiilor de cumparare pentru masini de spalat in functie de tipul de magazin de unde cumparatorii doresc sa le achizitioneze.

7.Repartitia intentiilor de cumparare pentru masini de spalat in functie de modul de achizitionare.
8.Identificarea motivelor care au dus la aparitia intentiei de cumparare.
9.Studierea gradului de inzestrare a gospodariilor cu masini de spalat.
10. Identificarea ritmului de inlocuire a masinii de spalat.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Cercetare de marketing - masini de spalat". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: referatcercetare de marketingmasini de spalat
Comentarii

bun

Jacheta usoara verde oliv inchis Jacheta usoara verde oliv inchis Descriere produs:Tip: jachetaCuloare: verde oliv inchisMaterial: usorDetalii: margini...
Jacheta usoara violet inchis Jacheta usoara violet inchis Descriere produs:Tip: jachetaCuloare: violet inchisMaterial: usorDetalii: margini...
Camasa alba in dungi Camasa alba in dungi Descriere produs:- camasa alba cu dungi albastre- imprimeu text pe partea din spate- guler...