Cercetare de marketing: imaginea unei agentii de turism

Incarcat la data: 07 Iunie 2010

Autor: Alexandra Andra

Pret: 80 credite

Numar pagini: 30

Tip fisier: zip

Marime fisier: 65 kb

5 (2 review-uri)

Agentia de turism Visit Romania actioneaza de cativa ani pe piata romaneasca, fiind in principiu o agentie „tanara”. Cu toate acestea, pentru a ajunge si pentru a reusi sa se mentina printre cei mai buni de pe piata, o firma de turism trebuie sa fie in permanent preocupata de modul in care isi satisface clientii, dar mai ales de imaginea pe care si-o face in randul acestora.

Avand la baza aceste considerente precum si faptul ca orice decizie de management si de marketing are consecinte economice deosebit de importante pentru viitorul firmei, agentia de turism Visit Romania, s-a hotarat sa contracteze realizarea unei cercetari de marketing privind modul in care este perceputa imaginea ei pe piata.

2. Scopul cercetarii
    Scopul efectuarii acestei cercetari selective il constituie studiul imaginii agentiei de turism Visit Romania in randul consumatorilor din Bucuresti. Se urmareste in principal sa se stabileasca masura in care populatia municipiului Bucuresti apeleaza la serviciile agentiei Visit Romania si mai ales care sunt opiniile acesteia cu privire la imaginea agentiei.
3. Stabilirea obiectivelor, ipotezelor si variabilelor cercetarii
Obiective:
1.    Identificarea surselor din care se informeaza persoanele intervievate.
2.    Determinarea influentei factorilor venit si varsta asupra deciziei de cumparare a unui serviciu turistic al agentiei.
3.    Determinarea opiniei persoanelor intervievate despre tarifele practicate de agentie.
4.    Determinarea imaginii de ansamblu a agentiei Visit Romania.
5.    Determinarea opiniei persoanelor intervievate cu privire la evolutia agentiei de turism Visit Romania in perioada urmatoare.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Cercetare de marketing: imaginea unei agentii de turism". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MARKETINGIMAGINECERCETAREagentie de turism
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...