Evaluarea unui bun

Incarcat la data: 06 Mai 2011

Autor: ciora nicoleta

Pret: 50 credite

Numar pagini: 5

Tip fisier: zip

Marime fisier: 1790 kb

Baza evaluarii realizate in prezentul referat este valoarea de piata a bunului , ce se defineste astfel: este un concept economic referitor la pretul cel mai probabil, convenit de cumparatorii si vanzatorii unui bun disponibil pentru cumparare.

 

Valoarea nu reprezinta un fapt, ci o estimare a celui mai probabil pret care va fi platit pentru bun, la o anumita data, in conformitate cu o anumita definitie a valorii. Conceptul economic de valoare reflecta optica pietei asupra beneficiilor celui care detine bunurile sau primeste serviciile, la data evaluarii .

Valoarea de piata a bunului este suma estimata pentru care bunul va fi livrat, la data evaluarii, intre un cumparator decis si un vanzator hotarat, intr-o tranzactie cu pret determinat obiectiv, dupa o activitate de marketing corespunzatoare, in care partile implicate au actionat in cunostinta de cauza, prudent si fara constrangere. Pentru determinarea acestei valori am aplicat metoda comparatiilor de piata.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Evaluarea unui bun". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: EVALUAREABUNVALOAREA
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...