Laptele Zu 1,5 la suta grasime

Incarcat la data: 06 Februarie 2010

Autor: Bogdan

Pret: 50 credite

Numar pagini: 3

Tip fisier: zip

Marime fisier: 7 kb

a) 3 factori care determina calitatea produsului - continutul de grasime, continutul de substanta proteica, incarcatura de germeni3 factori care influenteaza calitatea produsului - Produsele Zuzu sunt ambalate in conditii de maxima igiena si siguranta, fara a folosi conservanti. Pastrarea(se pastreaza in frigider 2-4 grade C, inainte si dupa desfacerea ambalajului). Laptele se transporta la fabrici si sectii de prelucrare in bidoane sau cisterne la ore bine precizate. Transportul trebuie facut repede si in conditii de igiena.


La transportul laptelui in bidoane cu mijloace auto in timpul verii pentru a prevenii incalzirea laptelui, bidoanele se acopera cu rogojine umede. Ajuns la fabrica laptele nu trebuie sa depaseasca temperatura de 10-13 grade C.


Transportul laptelui in cisterne izoterme prezinta urmatoarele avantaje:
- Se asigura mentinerea destul de constanta a temperaturii laptelui
- Se reduc pierderile de lapte prin manipularea bidoanelor
b) aratati cum pot modifica aceşti factori calitatea produsului analizat -  In cazul in care laptele nu este depozitat corect, acesta se poate deveni acru. Trasnportul poate influenta starea ambalajului, dar si al calitatii produsului, pentru a nu prinde miros sau gust strain, acest lucru fiind valabil si in cazul ambalarii in conditii necorespunzatoare.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Laptele Zu 1,5 la suta grasime". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MARKETINGLAPTE
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan