Managementul marketingului

Incarcat la data: 13 Martie 2011

Autor: Opris Bogdan

Pret: 80 credite

Numar pagini: 23

Tip fisier: zip

Marime fisier: 33 kb

Infiintarea unei gradinite speciale care sa ofere programe de educatie si tratament pentru copiii autistiAutismul reprezinta una dintre acele boli, rare, ce-i drept, ale copilariei, de care parintii se tem foarte mult. Cu atat mai mult cu cat aceasta boala nu are cauze cunoscute, nu are tratamente care sa duca la o vindecare sigura si, mai mult, boala poate persista intreaga viata.


Autismul reprezinta, in  termeni medicali, o tulburare neurologica grava, asociata uneori cu retard mintal. Un copil autist va avea probleme de afectivitate, de adaptare, de invatare sau comunicare, insa pot dispune de capacitati extrem de dezvoltate in domenii cum ar fi matematica, desen, muzica sau pot avea o memorie foarte buna.


Cauzele autismului nu sunt inca intelese complet, dar se crede ca tulburarile se datoreaza unor defectiuni genetice, ale unor interactiuni intre gene sau mutatii rare cu efecte majore. In unele cazuri rare, autismul este asociat cu agenti teratogeni (care produc defecte natale).


Proiectul ce care in vedere implementarea unei gradinitie specializate in astfel de probleme ale copiilor nu se va implementa in parteneriat cu alta firma insa va avea sprijinul unui ONG si anume „Autism Romania”. AUTISM ROMANIA - Asociatia Parintilor Copiilor cu Autism, organizatia care apara si promoveaza drepturile si interesele persoanelor cu autism (copii, tineri, adulti) si ale familiilor acestora, a fost adoptata de catre agentia Rusu+Bortun Brand Growers. Misiunea organizatiei: apararea drepturilor si intereselor persoanelor a caror viata este marcata de autism, cresterea calitatii vietii acestora si promovarea includerii si participarii lor depline la viata comunitatii din care fac parte.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Managementul marketingului". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MARKETINGONGautism
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...