Marketing viral

Incarcat la data: 15 Martie 2010

Autor: Dodan Daniela

Pret: Gratuit

Numar pagini: 2

Tip fisier: zip

Marime fisier: 7 kb

Prin "marketing viral" se intelege o metoda de promovare online in care mesajul publicitar este transmis de la o persoana la alta fara interventia directa a celui care face promotia. Numele este dat de modul in se propaga virusii prin email, multiplicindu-se pe nenumarate nivele.

Iata un exemplu de marketing viral: cartea electronica. Oferiti gratuit o carte electronica cu informatie de valoare, intr-un domeniu inrudit cu cel al site-ului promovat, care sa includa reclame si link-uri in cit mai multe pagini din site. Va fi transmisa de la un utilizator la altul si va genera trafic pe o lunga perioada de timp.
Listati cartea in directoare specializate: http://www.free-ebooks.net
http://ebookshop.bizland.com
si in motoare de cautare:
http://ebooks.searchking.com
http://ebooksearchengine.com
Realizati topuri pe diverse teme. Gasiti scripturile necesare la:
http://amusive.com/scripts/
Marketingul viral va permite sa cresteti exponential vizibilitatea online prin simpla utilizare a retelei existente de clienti si abonati la newletter. Functioneaza ca o gigantica masina de dat referinte din gura in gura. Exact la fel ca un virus, vorbele se pot raspindi usor de la o persoana la multe altele, asa incit convingindu-va clientii sa va recomande la familia si prietenii lor puteti determina o crestere impresionanta a popularitatii companiei.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Marketing viral". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSmarketing viralbani online