Plan de afaceri - dezvoltarea unei intreprinderi

Incarcat la data: 16 Iunie 2010

Autor: cristina cris

Pret: 50 credite

Numar pagini: 15

Tip fisier: zip

Marime fisier: 31 kb

Prezentul plan de afaceri este intocmit de catre firma S.C. “SYSTEM” S.R.L. Botosani in vederea obtinerii unui credit bancar necesar achizitionarii a patru utilaje auto. Aria de activitate a firmei noastre este cea ecologica. Activitatea desfasurata de noi consta intr-un nou mod de colectare si valorificare a gunoiului, asemanator cu cel din Occident.


    


2) MisiuneaFirma noastra si-a  propus  ca prin activitatea desfasurata sa diminueze poluarea si sa sporeasca curatenia orasului. Am impus locuitorilor un nou model de educatie ecologica am  moderniza aspectul orasului si am creat noi locuri de munca.


    


3)Scurta prezentare a afacerii si a segmentelor de piata urmariteServiciile prestate de firma noastra sunt urmatoarele:


colectarea deseurilor zilnic de la domiciliul abonatilor


curatenia in scara si in jurul blocului si a sediului firmelor de trei ori pe saptamana


Piata de desfacere urmarita este colectivitatea cetatenilor si societatile comerciale pentru colectare si alte firme pentru valorificarea deseurilor.4)Scopurile, strategiile si factori critici ai firmei pe aceste pieteIn activitatea desfasurata firma noastra urmareste sa ii faca pe cetateni sa se gandeasca la protectia mediului inconjurator si inclusiv a vietii lor si ca este nevoie de o dezvoltare si modernizare a societatii noastre pentru integrarea in Uniunea Europeana, societatile comerciale alimentare si celelalte ca este nevoie de un plus de curatenie pentru atragerea viitorilor clientilor si pentru protectia lor; iar firmele de valorificare a deseurilor vor economisi timp si bani, deoarece noi vom transporta aceste deseuri direct la sediul firmelor, sortete de la sursa. Pentru a ne atinge toate aceste scopuri am  apelat la cele mai eficiente si mai sigure procedee. Am  utilizat  pentru colectarea gunoiului de catre abonati,  cosuri speciale pentru diferit tipuri de deseuri, am actionat cu seriozitate si am folosit materiale ecologice: cosuri, pungi, manusi, solutii dezinfectante pentru curatarea masinilor si a celorlalte unelte.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Plan de afaceri - dezvoltarea unei intreprinderi". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MARKETINGDEZVOLTAREIntreprinderePlan de afaceri
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan