Plan de afaceri

Incarcat la data: 22 Martie 2011

Autor: cosmin

Pret: Gratuit

Numar pagini: 12

Tip fisier: zip

Marime fisier: 24 kb

S.C. MALVINA S.R.L., cu un capital subscris de 10.000.000 lei a fost infiintata in 5 aprilie 1999 si este inmatriculata in Registrul Comertului cu numarul R 11500871. Firma are sediul in Brasov strada Unirii numarul 5 si este proprietatea a 2 asociati, fiecare detinand 50% din partile sociale.


Firma are ca obiect principal de activitatea obtinerea de produse de panificatie si vanzarea acestora prin intermediul magazinelor proprii. in primul an de functionare, brutaria a avut urmatoarele rezultate financiare: o cifra de afaceri medie de 15.000.000 lei lunar, o rata a profitului brut lunar de 15%, rata lichiditatii este foarte buna. Firma a contractat un credit comercial pe termen scurt care a fost integral rambursat in anul 2001, iar in prezent nu are nici un credit in derulare.


Pentru a reinvesti profitul acumulat in acesti 3 ani de activitate, intentionam sa dezvoltam activitatea firmei in domeniul obtinerii de produse de panificatie. Ne propunem – in prima etapa – sa obtinem un contract care sa presupuna aprovizionarea cu paine si alte produse de panificatie a taberelor din Sinaia, Predeal si Busteni. in a doua etapa intentionam sa extindem activitatea productiva in domeniul realizarii produselor de patiserie.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Plan de afaceri". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: AFACERICAPITALPLAN
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...