Plan de marketing pentru promovarea locului turistic Vrancea-Patria Vinurilor

Incarcat la data: 16 Decembrie 2009

Autor: lucia bancu

Pret: 80 credite

Numar pagini: 23

Tip fisier: zip

Marime fisier: 39 kb

Scopul acestui plan de marketing consta in analiza mediului de marketing in care actioneaza touroperatorul Visit Vrancea, nou infiintata, in vederea penetrarii pietei germane cu produsul “Vrancea - patria vinurilor”. Se urmaresc in acest sens includerea in circuitul turistic international si promovarea zonei Vrancea, in care sunt produse, in special, vinuri albe, dar si vinuri rosii sau spumante.

Prin lansarea pe piata a acestui nou produs se urmareste si cresterea vanzarilor si ocuparea pozitiei de lider pe piata. Un aspect important avut in vedere este ca se doreste ca productia si comercializarea acestui produs turistic sa nu aiba efecte daunatoare asupra mediului inconjurator.

Tehnicile de promovare a acestui produs vor pune accent in mod special pe garantia calitatii produsului si a serviciilor oferite.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Plan de marketing pentru promovarea locului turistic Vrancea-Patria Vinurilor". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PromovareVRANCEApatria vinurilorplan de marketingprodus turistic
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...