Planificarea unei campanii de web marketing

Incarcat la data: 27 Ianuarie 2010

Autor: MariaTim

Pret: 50 credite

Numar pagini: 10

Tip fisier: zip

Marime fisier: 19 kb

In functie de obiectivele si mijloacele sale, un website comercial poate utiliza diferite tehnici pentru a genera un trafic ridicat. Inscrierea in motoarele de cautare – principala modalitate de crestere a traficului pe web-site-uri.

Conditia absolut necesara pentru ca un website sa isi indeplineasca rolul in planul de afaceri al unei companii este ca acesta sa fie vizitat. Conform ultimelor statistici, mai mult de 60% din traficul web este generat de motoarele de cautare.

Primul pas care trebuie facut in acest sens este inregistrarea site-ului in cat mai multe motoare de cautare, deoarece utilizatorii de Internet le folosesc extrem de des pentru a descoperi informatia pe care o cauta. Al doilea pas consta in conceptia si implementarea unei liste de meta-tag-uri (cuvinte-cheie care se insereaza in codul sursa al paginilor site-ului).

Majoritatea motoarelor de cautare si directoarelor de pe web folosesc soft-uri care indexeaza website-urile in baze de date, iar afisarea se face in functie de relevanta continutului pentru cuvantul cautat. Folosind cuvinte-cheie bine alese, si studiind algoritmul dupa care functioneaza fiecare dintre aceste motoare de cautare, se poate obtine o optimizare a afisarii rezultatelor, astfel incat website-ul sa fie accesat de vizitatorii direct interesati.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Planificarea unei campanii de web marketing". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MARKETINGCAMPANIEPLANIFICAREweb marketing
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...