Pregatirea sustinerii unui interviu

Incarcat la data: 11 Aprilie 2010

Autor: dana funie

Pret: Gratuit

Numar pagini: 16

Tip fisier: zip

Marime fisier: 27 kb

Definitii si caracteristici principale
In  decursul  analizelor  interviului  de  angajare,  acesta  a  fost  definit  in  diverse maniere, dintre care amintim pe cea a domnului Ioan Pastor care considera interviul ca fiind "un schimb de idei, impresii, puncte de vedere intre un patron/manager si un posibil angajat, avand in vedere acceptarea sau respingerea reciproca" * (Pastor, I., p. 207).


Am mai putea spune ca interviul de selectie reprezinta un continuu schimb de informatii intre evaluator si aplicant, un proces de continua analiza reciproca a celor doi in vederea cautarii si gasirii unor informatii cat mai apropiate de realitatea ce se ascunde in spatele imaginii sociale a fiecaruia.


Metoda  selectiei  personalului  prin  intermediul  interviului  fata  in  fata,  a  devenit  intr-un timp  destul de scurt cea  mai  populara si des folosita metoda, in principal  datorita  a doua mari avantaje ale sale:  ofera posibilitatea celor doua parti sa se intalneasca fata in fata pentru a face un schimb  de  informatii  in  privinta  aflarii  de  detalii  despre  personalitatea  candidatului, caracteristicile jobului etc. si deoarece reprezinta o metoda simplu de aplicat pentru orice tip de post (Pastor. I, p. 209).

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Pregatirea sustinerii unui interviu". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: INTERVIUMARKETING
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan