Prezentarea produsului Nutriday de la Danone

Incarcat la data: 31 Ianuarie 2011

Autor: cleeo bebe

Pret: 80 credite

Numar pagini: 22

Tip fisier: zip

Marime fisier: 192 kb

Prezentarea produsului ,, Nutriday Natural ’’ de la DANONE

 

1.1.    Denumire produs
Denumirea produsului ales pentru studiul de fata este „Nutriday Natural” produs de Danone si face parte din categoria produselor lactate.

1.2.    Utilitate
Nutriday aduce proteine de cea mai buna calitate, care contin toti aminoacizii esentiali, pe care organismul uman nu ii poate sintetiza. Proteinele din iaurt sunt elemente nutritive de baza pentru mentinerea unui corp sanatos si puternic, iar un pahar de Nutriday (400g) asigura 9% din necesarul zilnic de proteine. Un iaurt in fiecare zi reprezinta si o sursa valoroasa de calciu si fermenti lactici activi, contribuind astfel la un stil de viata echilibrat. Nutriday Natural este gama de baza din portofoliul de produse Danone, care include iaurturi clasice, de baut sau cu continut redus de grasime si care se adreseaza, prin diversitatea sa, tuturor membrilor familiei.


Produsele Danone au la baza lapte de cea mai buna calitate, cele mai atent selecționate ingrediente si constituie o importanta sursa de calciu. Laptele folosit in procesul de productie este 100% de calitate A. Pentru respectarea standardelor UE si atingerea parametrilor de calitate A, laptele provine de la ferme mari, moderne, care asigura un proces de producție ce respecta conditiile de igiena si trasabilitate a laptelui. Circuitul inchis al laptelui pana la sistemul de stocare si racire asigura reducerea la minim a aparitiei riscului de contaminare.


Toate produsele Danone sunt disponibile in ambalaje atat pentru consum individual cat si pentru intreaga familie. Ambalajul fiecarui produs detaliaza toate informatiile despre acesta, venind astfel in intampinarea consumatorilor.

 


INTRODUCERE
CAP. 1. Prezentarea produsului ,, Nutriday Natural ’’ de la DANONE
1.1.    Denumire produs
1.2.    Utilitate
1.3.    Caracteristici ale produsului
CAP. 2. Elaborarea metodologiei de realizare a cercetarii
CAP. 3. Prezentarea, prelucrarea informatiilor obtinute
CAP. 4. Rezultatele cercetarii
Concluzii
Bibliografie

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Prezentarea produsului Nutriday de la Danone". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PREZENTAREPRODUSDANONE
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan