Proiect Marketing - Cercetarea unui produs

Incarcat la data: 19 Februarie 2010

Autor: Ana Olaru

Pret: 50 credite

Numar pagini: 6

Tip fisier: zip

Marime fisier: 17 kb

1.Identificarea problemei decizionale
Evaluarea importantei a citorva factori care influenteaza semnificativ decizia de cumparare a iaurtului in or.Chisinau.


2. Scopul cercetarii
Conform situatiei prezentate, scopul efectuarii acestei cercetari selective este stabilirea anumitor schimbari de ambalaj, ingrediente, gama sortimentala, termen de valabilitate si pretul produsului. Cercetarea nu va viza o marca anume, dar va reda importanta produslui in or.Chisinau, R.M.


3. Stabilirea obiectivelor, ipotezelor si variabilelor cercetarii.
Obiectiv: Determinarea gradului de utilizare a iaurtului in alimentatia populatiei din or.Chisinau.
Ipoteza: Iaurtul probabil este mai putin utilizat in alimentatie din cauza unor alte produse lactate, asa cum ar fi chefirul.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Proiect Marketing - Cercetarea unui produs". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MARKETINGprodus cercetare
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan