Publicitatea on-line – suport al comunicarii de marketing pe web

Incarcat la data: 27 Ianuarie 2010

Autor: MariaTim

Pret: 50 credite

Numar pagini: 10

Tip fisier: zip

Marime fisier: 20 kb

Publicitatea on-line este un instrument de comunicare pe Web care le permite firmelor sa isi rentabilizeze investitiile facute in crearea si mentinerea website-ului si sa acopere cheltuielile generate de gazduirea pe un anumit domeniu. in acelasi timp, asigura promovarea produselor si serviciilor prezentate pe website. Publicitatea on-line se realizeaza prin intermediul bannerelor publicitare (in forma grafica) si legaturi sponsorizate catre alte pagini web.
   
Conform unui studiu realizat de Dynamic Logic , firma specializata in masurarea rezultatelor campaniilor de web marketing, publicitatea on-line determina o crestere a tuturor indicatorilor asociati unei marci: notorietatea marcii (+5,4%), gradul de memorizare publicitara (+45,3%), perceptia favorabila a marcii (+5,6%), gradul de fidelizare a clientilor marcii (+21,6%) si intentia de cumparare a marcii (+14,9%).

Crearea unor reclame prin intermediul bannerelor on-line care sa determine un raspuns eficient din partea vizitatorilor website-urilor se bazeaza pe respectarea principiilor marketingului direct. Cu cat aspectul reclamelor prin bannere on-line este mai profesional (grafica, animatia, interactivitatea, indemnurile adresate vizitatorilor de a actiona, oferta prezentata), cu atat acestea vor avea un impact mai mare asupra vizitatorilor site-urilor si vor genera o rata de vanzare mai ridicata.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Publicitatea on-line – suport al comunicarii de marketing pe web". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MARKETINGPromovareEXTINDEREpublicitate online
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan