Referat Accizele

Incarcat la data: 26 Ianuarie 2010

Autor: cristian ciutea

Pret: Gratuit

Numar pagini: 1

Tip fisier: zip

Marime fisier: 5 kb

Platitori de accize sunt persoane juridice si fizice care produc sau comercializeaza produse din tara sau din import.Valoarea accizelor se stabileste in E/unitate de masura si se plateste in lei la valoarea cursului de schimb stabilit de BNR.


La vanzarea alcoolului se practica pretura minime stabilita de patronatele respective prin negociere ,pretil minim cuprinzand ,pretil producatorului+acciza aferenta.


Pentru prodúcele din tutun si tigari sut pretura maxime cu amanuntul stabilite pe fiecare sortiment si declarate catre Ministerul de Finante cu cel putin 2 zile inainte de vanzare. Acciza este exigibila in monentul desfaceri produsului catre cumparator sau in momentul constatari de pierderi.Textul de mai sus reprezinta un extras din "Referat Accizele". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MARKETINGFIZICEaccizeleacte juridice