Referat Agromarketing

Incarcat la data: 19 Februarie 2010

Autor: Ana Olaru

Pret: Gratuit

Numar pagini: 4

Tip fisier: zip

Marime fisier: 15 kb

1. Importanta- Agromarketingul este o componenta integrate a agrobusinesului incluzind toate activitatile care contribute la coordonarea productiei si distributiei, promovarii produselor agroalimentare in concordata cu cererea consumatorului.Aceste sunt: Colectarea, prelucrarea, sortarea, stocarea, ambalarea, distributia, comercializarea.

Factorii care influenteaza aplicarea unui Mk efficient pentru intreprinderile agroalimentare:
- existenta unei infrastructure a distribuirei fizice, a marfurilor agroalim., inadecvade practicarii Mk modern:
- reteaua de cai ferate, drumuri auto nu permit efectuarea unor transporturi rapide fara perderi si cu costuri reduse; lipsa lantului de frig la majoritatea produselor agricole; insuficienta si echiparea necorespunzatoare a depozitelor; existenta unui parc de mijloace de transport ca uzura fizica si morala.
- nivelul  slab de organizare a producatorilor pietelor agricole si alim. Datorita insuficientei legelor;
- lipsa unor sisteme informationale.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Referat Agromarketing". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MARKETINGAgromarketing
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan