Referat marketing: analiza SWOT a unui laborator de patiserie si cofetarie

Incarcat la data: 12 Ianuarie 2014

Autor: MICU CATALIN

Pret: 80 credite

Numar pagini: 11

Tip fisier: zip

Marime fisier: 23 kb

SC PRODPROSPER SRL a fost infiintata in anul 1994 de catre sotii Georgeta si Emil Junghiu, avand activitatea de baza: laborator de patiserie si cofetarie.

Dobandind experienta in „Productie”, in anul 2012 s-a amenajat o sectie de preparate din carne cu o capacitate de 1-3 tone/zi. 

Prin munca asidua, prin permanenta grija asupra calitatii si prin etica ce i-a condus intotdeauna in afaceri, sotii Georgeta si Emil Junghiu au reusit sa se faca cunoscuti pe piata producatorilor de preparate din carne.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Referat marketing: analiza SWOT a unui laborator de patiserie si cofetarie". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...