Referat marketing: E-branding

Incarcat la data: 23 Aprilie 2010

Autor: dobovan andrea

Pret: 50 credite

Numar pagini: 13

Tip fisier: zip

Marime fisier: 70 kb

Spre deosebire de brandingul offline, traditional, cel online (denumit si e-branding) este mai dificil de ancorat intr-o afacere, poate si pentru ca majoritatea strategiilor de branding traditional nu se transpun cu suces si in mediul online.

Cum ne putem impresiona si castiga clientii online, in momentul in care competitorii sunt doar la un click distanta?  E-Brandingul reprezinta mai mult decat comunicarea prin imaginea propriu-zisa a unui brand. Internetul este un canal prin excelenta interactiv, unul care alatura textul, miscarea, sunetul si design-ul pentru a reda personalitatea unui brand. De aceea e-brandingul este o oportunitate, dar si o adevarata provocare.
   
Un site bine conturat inseamna mai mult decat un logo sustinut, o grafica foarte atractiva si un mesaj puternic. Trebuie reconsiderata comunicarea cu clientii, furnizorii si piata dinamica in care activeaza compania. Primele reguli: se actioneaza intotdeauna la un nivel global si se creeaza un site cat mai ademenitor, “sticky”, care sa capteze toata atentia vizitatorilor in loc sa ii faca sa navigheze spre alte site-uri.
  
John Williams, presedinte si fondator al LogoYes.com, cel mai mare site de logo-uri DIY (do-it-yourself), cu o experienta de 25 de ani in advertising si creator de standarde in brandingul companiilor din topul Fortune 100, propune o strategie in sase pasi pentru a crea un branding online de succes:
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Referat marketing: E-branding". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: AFACERIMARKETINGbranding personal
Jacheta usoara verde oliv inchis Jacheta usoara verde oliv inchis Descriere produs:Tip: jachetaCuloare: verde oliv inchisMaterial: usorDetalii: margini...
Jacheta usoara violet inchis Jacheta usoara violet inchis Descriere produs:Tip: jachetaCuloare: violet inchisMaterial: usorDetalii: margini...
Camasa alba in dungi Camasa alba in dungi Descriere produs:- camasa alba cu dungi albastre- imprimeu text pe partea din spate- guler...