Referat marketing: Firma S.C. Schunn International S.R.L.

Incarcat la data: 02 Iunie 2010

Autor: any popescu

Pret: 50 credite

Numar pagini: 10

Tip fisier: zip

Marime fisier: 16 kb

Societatea comerciala Schunn International S.R.L. se constituie la data de 28.11.2000, sub forma de societate comerciala cu raspundere limitata, fiind persoana juridica romana si se infiinteaza in baza Legii 31/1990, republicata in Monitorul Oficial nr. 33/29.01.1998. Asociatii pot schimba forma juridica a societatii cu respectarea dispozitiilor legale in materie.

Schunn International S.R.L., Reprezentanta Mercedes Sibiu si-a deschis portile in data de 19.04.2002, fiind al 13-lea Dealer Mercedes din Romania.

Firma dispune de un Showroom cu suprafata de 400 mp, unde se pot viziona masini Mercedes noi, model clasa B, E, S, A si noul model clasa C si GTS, dar si ultimul model de Opel -Opel Meriva, lansat pe piata romaneasca in 3 variante: Cosmo, Essentia si Enjoy, modelele Mercedes-Benz si Daimler Chrysler.

Schunn International S.R.L., in calitate de dealer autorizat pentru judetele Sibiu, Alba, Hunedoara, asigura un service profesional, dotat cu tehnologie de ultima ora, consumabile, piese de schimb si accesorii, inspectii si constatari tehnice, spalatorie auto, depanare si remorcare auto, asistenta tehnica in garantie si postgarantie, conform standardelor Mercedes AG. Acum ofera si serviciul de Inspectii Tehnice Periodice, autorizat de Registrul Auto Roman, pentru autoturisme pana la greutatea de 3,5 tone.

Reprezentanta Opel si cea Mercedes-Benz dispun si de ateliere de tinichigerie — vopsitorie dotate cu tehnologie moderna.
Schunn International S.R.L. si-a dezvoltat continuu gama de servicii oferite, printre care se numara asigurarea pe baza de contract prestari-servicii de abonamente si servicii la spalatoria auto si in cadrul service-ului auto. O noua oferta este cea de inchiriere masini. Serviciul pune la dispozitia clientilor care au nevoie de transport rapid si confortabil, automobile marca Opel, din noile modele.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Referat marketing: Firma S.C. Schunn International S.R.L.". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MARKETINGFirmaturism international
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan