REFERAT MARKETING: PREZENTARE GENERALA

Incarcat la data: 09 Noiembrie 2009

Autor: Iulia Andreea

Pret: 50 credite

In aceasta abordare de marketing strategic piata tinta nu este constituita din consumatorul obisnuit ci din firme din domeniul IT, in special ofertante de produse software, care vor folosi produsul pentru potentialul de a atrage un numar mare de utilizatori, in scopuri publicitare, pentru formarea unei clientele. Avand in vedere faptul ca produsul pentru care se implementeaza aceasta strategie de marketing este o aplicatie software de divertisment, de mici dimensiuni, dar cu reale calitati distractive, produsul va fi oferit gratuit utilizatorilor de catre firmele cumparatoare. Deoarece firmele care vor cumpara produsul il vor distribui clientilor, sau cat mai multor utilizatori, s-a tinut cont la crearea sa de caracteristicile care influenteaza in mod direct succesul oricarui produs de pe orice piata: performanta, fiabilitatea, stilul.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "REFERAT MARKETING: PREZENTARE GENERALA". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.