Referat Mixul de marketing in domeniul serviciilor

Incarcat la data: 25 Noiembrie 2009

Autor: alexandra

Pret: 50 credite

Numar pagini: 5

Tip fisier: zip

Marime fisier: 11 kb

2 (1 review)

In scopul construirii si finalizarii unor strategii de marketing in domeniul serviciilor, trebuie avute in vedere aspecte legate de elementele mixului de marketing. tinand cont si de faptul ca in general conceptul de marketing este aplicabil in mod egal si in sfera bunurilor tangibile, in sfera serviciilor dar si in cea a ideilor, trebuie sa se realizeze o reformulare si completare  mixului de marketing urmarind si unele caracteristici ale serviciilor. Astfel, in acest domeniu, mixul de marketing este alcatuit din urmatoarele variabile: similare mixului traditional (pretul si promovarea); modificate si in raport cu mixul traditional (productia si distributia; specifice serviciilor (ambianta, personalul prestator si clientul). Deci, marketingul serviciilor necesita mai mult decat utilizarea „4P” ai marketingului traditional. Aparitia in cadrul mixului a unor elemente specifice serviciilor conduce la idea ca marketingul serviciilor consta atat in marketing intern si marketing extern cat si in marketing relational...Textul de mai sus reprezinta un extras din "Referat Mixul de marketing in domeniul serviciilor". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: Mixul de marketingdomeniul serviciilor
Comentarii

naspa

farte util