Relatiile publice in organizatiile neguvernamentale

Incarcat la data: 14 Martie 2010

Autor: adi ignat

Pret: Gratuit

Numar pagini: 9

Tip fisier: zip

Marime fisier: 27 kb

Dupa 1989, la fel ca si alte tari din Europa Centrala si de Est, in Romania a crescut numarul de organizatii neguvernamentale. Acestea au adus o contributie importanta la modernizarea societatii.


Astfel, pe parcursul a noua ani, organizatiile neguvernamentale au preluat, pe fondul unei crize a resurselor statului, functii si roluri care inainte de 1989 reprezentau atributii exclusive ale administratiei, devenind un actor important al promovarii valorilor democratice si a schimbarilor sociale, a unor raporturi noi intre stat si societate.


Din 27.000 de organizatii neguvernamentale inregistrate in Romania, aproximativ 2.000 sunt active. Cele mai multe dintre ele activeaza in domeniul cultural si de recreere, urmate de cele din domeniul social si al educatiei. In general, organizatiile din domeniul social se bucura de o mai mare vizibilitate.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Relatiile publice in organizatiile neguvernamentale". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MARKETING
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...