Scoala de soferi

Incarcat la data: 01 Februarie 2010

Autor: corina

Pret: 50 credite

Numar pagini: 6

Tip fisier: zip

Marime fisier: 286 kb

In cadrul Scolii Auto S.C. Soferi priceputi S.A. sunteti intampinati de un personal calificat reprezentat de instructori si profesori  cu expereinta in domeniu. Avem o baza didactica foarte bine utilata, avand sali dotate corespunzator cu tot necesarul pregatirii dumneavoastra teoretice. Autoturismele sunt dotate conform standardelor, pentru trecerea cu usurinta a probelor practice.


Puncte slabe:
Lipsa unor sedii teritoriale ale firmei pentru a-si extinde serviciile in tara, deasemenea, aparitia de putin  timp pe piata si lipsa unei promovari intense reprezinta un punct slab pentru firma noastra.
Oportunitati:
Printre oportunitatile de care se bucura firma noastra se numara publicul tinta numeros oferit de elevi, studenti si celelate persoane ce tranziteaza Iasul.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Scoala de soferi". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MARKETINGNava-scoala
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...