Strategii concurentiale

Incarcat la data: 14 Martie 2011

Autor: danilcenco liliana

Pret: 50 credite

Numar pagini: 16

Tip fisier: zip

Marime fisier: 2834 kb

Echipa noastra a ales ca studiu de caz, pentru realizarea proiectului la disciplina Strategii concurentiale, institutia in care ne desfasuram activitatea. Unitatea apartine sectorului de invatamant preuniversitar, iar in continuare sunt prezentate cateva date generale:


Unitatea de invatamant:       Grup scolar de Arte si Meserii Husi                                                                     
Judetul: Vaslui            Orasul:Husi        str.N.Cisman Nr.12
Anul infiintarii unitatii de invatamant:1997
 Nivelul de invatamant existent in unitate:


-    Liceal / Profesional
Forma de finantare (proprietate):
-    de  stat,
  Formele de invatamant din unitate:
-    zi
  Limbi straine studiate in unitate:
-    spaniola
-    engleza
-    franceza
          
Formularea scopului (misiunea scolii)


Sa asiguram pentru tinerii din zona Husi, judetul Vaslui si din alte judete ale Regiunii N - E  in domeniul de expertiza industrie, servicii de educatie si instruire profesionala, stimuland dezvoltarea carierei si cresterea potentialului economic si social al zonei.


Serviciile oferite de scoala au la baza calitatea, performanta, promovarea valorilor europene, egalitatea sanselor pentru toti participantii in proces si deschiderea spre invatarea pe tot parcursul vietii.
          

Scoala este unul dintre  principalii furnizori de forta de munca calificata de nivel 1 si 2 prin scoala de arte si meserii pentru unitatile economice din orasul Husi, dar si din judetul Vaslui. Din anul scolar 2009-2010 scoala s-a transformat in Grup scolar si are aprobate clase de nivel liceal.


Scoala este situata in municipiul Husi, o zona fara probleme deosebite, cu o populatie de peste 30mii locuitori, si deserveste o zona de aproximativ 50 de kilometri patrati . Accesul copiilor la unitatea de invatamant(deplasarea copiilor de la domiciliu catre scoala) se realizeaza cu mijloacele de transport in comun adaptate nevoilor elevilor.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Strategii concurentiale". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: EDUCATIEstudiu de cazstrategii concurentiale