Strategii de promovare in marketingul serviciilor de sanatate in reteaua privata de sanatate "Regina Maria"

Incarcat la data: 03 Septembrie 2014

Autor: Miria Covaci

Pret: 50 credite

Numar pagini: 13

Tip fisier: zip

Marime fisier: 739 kb

Activitatile promotionale in domeniul serviciilor de sanatate sunt influentate si diversificate de nivelul ridicat de canale de comunicare disponibile. Pe langa mijloacele media traditionale, printre instrumentele promotionale sunt incluse elemente ce asigura tangibilitatea serviciilor, mai exact contactul interpersonal cu angajatii din domeniul sanitar, elemente fizice ale sistemului de distributie, respectiv consumatorii.

Printre aceste servicii, rolul principal este detinut de comunicarea interpersonala, fie ca este interna, fie externa, in principal activitatile din sfera relatiilor publice, publicitatea avand un rol diminuat in comparatie cu alte domenii de aplicabilitate al marketingului serviciilor, in principal datorita faptului ca este considerata lipsita de etica, fiind de altfel sever restrictionata prin mijloace legale.

Organizatia moderna evolueaza in conditiile unui mediu alcatuit dintr-un public numeros, bine structurat, cu care intretine relatii complexe. Actionarii, consumatorii, proprii angajati, jurnalistii, puterea publica reprezinta doar cateva exemple de grupuri care pot influenta sau pot fi influentate de atingerea obiectivelor organizatiei. Preocuparile organizatiei de a comunica eficient cu diferitele categorii de public se intensifica in conditiile in care castiga tot mai mult teren marketingul relational.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Strategii de promovare in marketingul serviciilor de sanatate in reteaua privata de sanatate "Regina Maria"". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MARKETINGsanatateregina mariaretea privata de sanatate
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...