Strategii globale ale companiei petroliere Lukoil in conditiile noilor provocari geostrategice

Incarcat la data: 22 Martie 2010

Autor: belicci aurelia

Pret: 50 credite

Numar pagini: 4

Tip fisier: zip

Marime fisier: 55 kb

Pe data de 25 noiembrie 1991 a fost infiintata compania de stat LangepasUraiKogalymneft din Federatia Rusa, care includea asociatiile de productie Langepasneftegas, Uraineftegas, Kogalymneftegas si cateva capacitati de procesare a titeiului. Acronimul LUK a luat nastere de la numele companiei LangepasUraiKogalymneft. Compania LUKOIL a fost inmatriculata la data de 22 aprilie 1993 la Registrul Comertului din Moscova.

In perioada scursa de la infiintare, Compania LUKOIL a cunoscut o dezvoltare dinamica. in anul 1994 au fost trecute in proprietate privata primele actiuni ale companiei LUKOIL si s-au inceput tranzactionarea acestora pe piata secundara de capital. Conform unei Hotarari a Guvernului Federatiei Ruse din anul 1995, mai multe intreprinderi cu activitati in sectoarele de extractie, distributie si servicii conexe au fost trecute in componenta companiei LUKOIL. incepe cresterea cantitatii de titei extrase si procesate in perimetrele si la rafinariile detinute de LUKOIL. Unul din principalii actionari si parteneri strategici devine compania ARCO (Atlantic Richfield Company).

in anul 1996 LUKOIL devine membru al unui parteneriat pentru exploatarea unor campuri petroliere promitatoare in Azerbadjan si Kazahstan. Tot in anul 1996 se demareaza un program ambitios pentru dotarea companiei cu propriul parc de vase pentru transportul produselor petroliere.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Strategii globale ale companiei petroliere Lukoil in conditiile noilor provocari geostrategice". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MARKETINGPROVOCARILUKOILcompanie de transportmetoda integrarii globale
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...