Studiul de marketing la berea Ursus

Incarcat la data: 14 Iunie 2010

Autor: lovasz irina

Pret: 80 credite

Numar pagini: 14

Tip fisier: zip

Marime fisier: 16 kb

5 (1 review)

Istoria este cea care autentifica valorile. Iar istoria celei mai bune beri a romanilor reprezinta mai mult decat o simpla traditie. Este in primul rand o experienta acumulata,  in decursul anilor, o continua perfectionare dusa mai departe de pasiunea oamenilor.

Istoria celor peste 125 de ani a facut din Ursus un brand puternic, a desavarsit un gust unic, perfect echilibrat si a dat calitatea recunoscuta a celei mai bune beri romanesti.
Istoria  Ursus, "Regele Berii in Romania": o valoare cladita in timp.
Inceputurile berii Ursus se inregistreaza in 1878. La aceasta data, fabrica de bere din Cluj producea deja bere sub blazonul ursului.
        
In perioada interbelica, in anul 1929, fabrica de bere din Cluj urma sa poarte numele nou infiintatei intreprinderi "Ursus - Fabricile de Bere Unite din Cluj". In perioada nationalizarii, in anul 1948, Ursus a primit denumirea "Fabrica de Bere Inainte" - Cluj".

Dupa lucrarile de investitii din 1958, modernizarea a mers in pas cu imbunatatirea procesului de productie. In aceasta perioada, s-a implementat si procesul de pasteurizare a berii.
Dupa 1989, Ursus a cunoscut un progres accelerat.
    
CUPRINS

1.    Introducere…………………………………………………..pag 3
2.    Cerinţele pieţei………………………………………..……..pag 4
3.    Indici de calitate……………………………………………..pag 5
4.    Vanzarea…………………………………………………..…pag 6
5.    Fabricatia…………………………………………………….pag 8
6.    Ursus Premium………………………………………..……..pag 10
7.    Imbutelierea si etichetarea…………………………..……....pag 11
8.    Contrabanda cu produse alcoolice…………………..….......pag 12
9.    Promovarea produsului………………………………...…....pag 13
10.  Anexe…………………………………………….……............pag 15

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Studiul de marketing la berea Ursus". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MARKETINGbere ursus
Comentarii

vre au sa-mi ridic diploma ,am terminat in 2006 marketing ,locuiesc la Pascani si a -sivra un nr de tel. pentru a va putea contacta. I-mi muteti trimite va rog un mail.

Bustiera pentru fitness Dri-Fit Swoosh Bustiera pentru fitness Dri-Fit Swoosh Caracteristici Tip: bustiera Sustinere: medie Gen: femei Colectie: Spring-Summer - Autumn-Winter...
Pantofi sport tricotati Tanjun Pantofi sport tricotati Tanjun Caracteristici Pentru: fete Culoare: negru Imprimeu: uni Stil: casual Tip talpa: plata - joasa...
Tenisi de piele cu detalii peliculizate Jaysen Tenisi de piele cu detalii peliculizate Jaysen Caracteristici Tip: tenisi Culoare: alb Stil: casual Material: piele intoarsa - piele Varf:...