Tehnici promotionale in turism

Incarcat la data: 28 Ianuarie 2010

Autor: enache anca

Pret: 80 credite

Numar pagini: 39

Tip fisier: zip

Marime fisier: 95 kb

Comunicarea de marketing este componenta mixului de marketing care prezinta o importanta deosebita pentru activitatea organizatiei turistice atat in plan  strategic cat si din punct de vedere operational. intreaga activitate a organizatiei este de neconceput in absenta comunicatiei de marketing prin intermediul careia sunt transmise consumatorilor, utilizatorilor dar si publicului larg informatii referitoare la caracteristicile produselor si serviciilor oferite, marcile promovate, evenimentele in care este implicata organizatia ca si despre insasi aceasta.

Obiectivele urmarite prin intermediul actiunilor de comunicare se refera la facilitarea cunoasterii de catre consumatori si publicul larg a organizatiei turistice si a produselor, serviciilor si marcilor sale, la sustinerea formarii unei atitudini favorabile a acestora fata de organizatie, oferta si activitatile sale si, nu in ultimul rand, la influentarea comportamentului de cumparare si de consum sau utilizare in directia si sensurile urmarite de catre organizatie.

Realizarea unei comunicari de marketing eficiente la nivelul pietelor turistice presupune dezvoltarea si functionarea eficienta a unui sistem de comunicare, respectiv proiectarea si implementarea unei structuri adecvate a activitatii de comunicare. Organizatia turistica trebuie sa dispuna si de o strategie de comunicare adaptata misiunii activitatii de comunicare, obiectivelor globale urmarite, tintelor de comunicare vizate, mediilor de comunicare utilizate si continutului mesajelor transmise si, nu in ultimul rand, resurselor alocate pentru implementarea demersurilor comunicationale realizate.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Tehnici promotionale in turism". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MARKETINGTURISMPROMOTIONALE
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan