Vamuirea marfurilor de import

Incarcat la data: 28 Aprilie 2011

Autor: mireanu

Pret: Gratuit

Numar pagini: 4

Tip fisier: zip

Marime fisier: 18 kb

Pentru prezentarea acestei teme, sa presupunem ca o firma romaneasca de transport international,  S.C. ALPHA S.R.L. a incheiat un contract cu firma Delamode Romania S.R.L., (care este o casa de expeditii interne si internationale) privind efectuarea unui transport din Germania de materiale utilizate in industria tipografica, de la firma Du Pont de Nemours (Deutschland) Gmbh din Bad Homburg catre firma Brenntag Romania S.R.L.


Soferul s-a prezentat la incarcare si a preluat marfa, livrarea efectuandu-se in conditia d 232b11c e livrare FCA Dreieich in conformitate cu INCOTERMS 2000.


Clauza FCA (Free Carrier…Franco transportator loc convenit) presupune ca transferul cheltuielilor sa se faca de la vanzator la cumparator in acelasi loc cu transferul riscurilor, adica in momentul livrarii marfurilor transportatorului sau tranzitarului desemnat de cumparator in locul convenit de parti. Vanzatorul nu isi asuma nici riscurile, nici cheltuielile pentru transportul principal.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Vamuirea marfurilor de import". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: REFERATEMARKETINGIMPORTmarfa
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...