Distante in matematica

Incarcat la data: 26 Ianuarie 2010

Autor: roxy roxana

Pret: 50 credite

Numar pagini: 6

Tip fisier: zip

Marime fisier: 17 kb

5 (1 review)

Distanta dintre doua puncte: Distanta dintre doua puncte este segmentul de dreapta ce uneste cele doua puncte. Distanta de la un punct la o dreapta: Distanta de la un punct la o dreapta este lungimea perpendicularei duse din acest punct pe dreapta data.

Distanta de la un punct la un plan: Prin distanta de la un punct M la un plan ?, intelegem lungimea MN, unde N?? este piciorul perpendicularei duse din M pe ?. Distanta dintre doua drepte paralele: Distanta dintre doua drepte paralele este distanta de la un punct de pe una din drepte la cealalta drepta.

Distanta dintre doua plane paralele: Distanta dintre doua plane paralele este distanta de la un punct dintr-un plan la celalalt plan.

Observatie: Pentru calcularea distantei de la un punct la o dreapta construim  perpendiculara din acel punct pe acea drepta si cautam un triunghi eventual dreptunghic in care aceasta distanta sa fie o latura sau linie importanta.

Observatie(2): Segmentul cel mai scurt de la un punct exterior unui plan la acel plan este segmentul perpendicular pe planul dat.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Distante in matematica". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Jacheta usoara verde oliv inchis Jacheta usoara verde oliv inchis Descriere produs:Tip: jachetaCuloare: verde oliv inchisMaterial: usorDetalii: margini...
Jacheta usoara violet inchis Jacheta usoara violet inchis Descriere produs:Tip: jachetaCuloare: violet inchisMaterial: usorDetalii: margini...
Camasa alba in dungi Camasa alba in dungi Descriere produs:- camasa alba cu dungi albastre- imprimeu text pe partea din spate- guler...