Matematica. Analiza eficientei algoritmilor

Incarcat la data: 10 Martie 2006

Autor: Iulia Andreea

Pret: 50 credite

Numar pagini: 15

Tip fisier: zip

Marime fisier: 48 kb

Vom dezvolta in acest capitol aparatul matematic necesar pentru analiza eficientei algoritmilor, incercand ca aceasta incursiune matematica sa nu fie excesiv de formala.

Apoi, vom arata, pe baza unor exemple, cum poate fi analizat un algoritm. O atentie speciala o vom acorda tehnicilor de analiza a algoritmilor recursivi.

Notatia asimptotica
In Capitolul 1 am dat un inteles intuitiv situatiei cand un algoritm necesita un timp in ordinul unei anumite functii. Revenim acum cu o definitie riguroasa.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Matematica. Analiza eficientei algoritmilor". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: referatreferat matematicaalgoritmi matematicaeficienta algoritmi