Metoda de generare a resturilor unor impartiri

Incarcat la data: 10 Martie 2006

Autor: Iulia Andreea

Pret: 50 credite

Numar pagini: 2

Tip fisier: zip

Marime fisier: 9 kb

Fie x si b doua numere naturale, cu b ≥ 2. Notam prin [a] partea intreaga a unui numar real a, adica cel mai mare intreg mai mic sau egal cu a.
       

Propozitia 1: Restul impartirii lui x la b este x - b[x/b].

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Metoda de generare a resturilor unor impartiri". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: referatreferat matematicaimpartire